Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda CHUNO TRIPLE TURNED 100 g

Friss-Holm
CHUNO TRIPLE TURNED
70% hořká čokoláda 100 g

Není skladem
Rybíz
Tóny
Silná
Intenzita
Med
Dochuť

Odrůda Criollo / Trinitario se nachází na izolovaných farmách v severní Nicarague v nadmořské výšce 300-800m. Při procesu kvašení se boby třikrát obracejí a doba fermentace je prodloužena na 5 dní. Tato zdánlivě nevýznamná změna procesu fermentace dává konečné tabulce radikálně odlišnou chuť. Porovnejte to s Double Turned Chuno a ochutnejte, jak moc má fermentace na chuť vliv.

299
267 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

PŮVOD ČOKOLÁDY

Nikaragua
Původ bobů
Dánsko
Vyrobeno


Výrobce: FRIIS-HOLM CHOKOLADE, Katalogové číslo: 5715247406014 Hmotnost: 100 g, 100 g = 299,00 Kč

Složení

kakaové boby, cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa: min. 70 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2425/579 kJ/kcal
Tuky
36 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
12 g
Sacharidy
38 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
g
Bílkoviny
7,5 g
Sůl
0,01 g
Poznejte čokoládovnu

FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Mikkel Friis-Holm, původně šéfkuchař, zakladatel čokoládové značky Friis-Holm Chocolade, je opravdu zanícený pro svou sladkou práci. Patří mezi špičku nejlepších čokolatiérů světa.

Mikkel se k čokoládě dostal přes svá studia DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Na základě těchto znalostí si při výrobě svých tabulek pohrává s dobou fermentace, kdy nechává některé kakaové boby fermentovat kratší dobu nebo nechává kakao stejného původu a odrůdy obracet ve fermentačních boxech dvakrát a třikrát. Můžete tedy ochutnat dvě tabulky čokolády z jedné várky kakaových bobů a posoudit, do jaké míry může nepatrná změna v procesu výroby finálně ovlivnit její chuť.

Téměř každá z čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii a opravdu si je zaslouží. Pokud ochutnáte jednu, nebudete chtít nikdy přestat.

Všechny čokolády od FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Šárka doporučuje
Bio
FRIIS-HOLM 50% mléčná čokoláda O´PAYO BIO 100 g

Friis-Holm

O'Payo mléčná

50% mléčná čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 50% mléčná čokoláda s ořechy O´PAYO HAZELNUT BIO 100 g

Friis-Holm

O´Payo Hazelnut

50% mléčná čokoláda s ořechy 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 55% mléčná čokoláda 55% DARK MILK 100 g

Friis-Holm

Dark Milk

55% mléčná čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 65% mléčná čokoláda 65% DARK MILK 100 g

Friis-Holm

Dark milk

65% mléčná čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 68% hořká čokoláda O´PAYO BIO 100 g

Friis-Holm

O'Payo Nicaragua

68% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 60% hořká čokoláda LA DALIA Nicaragua 100 g

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua

60% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 60% hořká čokoláda s boby LA DALIA NIBS 100 g

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua s boby

60% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda RUGOSO BAD FERMENTATION 100 g

Friis-Holm

Rugoso Bad Fermentation

70% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda BARBA Nicaragua 100 g

Friis-Holm

Barba Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda JOHE Nicaragua 100g

Friis-Holm

Johe Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 64% hořká čokoláda MADAGASCAR SLOW DRIED BIO 100 g

Friis-Holm

Madagascar slow dried

64% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks