139
ks
Novinka
Bio
Akesson's 75% hořká čokoláda Madagascar Bejofo Estate Pink Pepper BIO 60 g

Åkesson's
MADAGASKAR PINK PEPPER
75% hořká čokoláda s růžovým pepřem 60 g

Skladem 11 ks
Kakao, citrusy
Tóny
Silná
Intenzita
Pepř
Dochuť

Máte rádi čokoládu s pepřem? Tohle je tabulka právě pro vás. Čokoláda je vyrobena z kakaových bobů ze Sambirano Valley na Madagaskaru, kde má Betil Åkesson 2000 ha plantáž, kde mimo kakaovníky pěstuje také svůj vlastní růžový pepř. Tabulka je krásně voňavá po tomto koření, nečekejte pálivost, ale příjemné zahřátí a intenzivní pepřovou chuť.

139
121 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Åkesson's, Katalogové číslo: 7640141021231 Hmotnost: 60 g, 100 g = 231,67 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, BIO růžový pepř (2 %). Obsah kakaa: 75 %.  Může obsahovat stopy ořechů, mandlí, sóji, mléka, vajec.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2386,36/575 kJ/kcal
Tuky
45,81 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
24 g
Sacharidy
31,37 g
    z toho cukry
24,5 g
Vláknina
g
Bílkoviny
9,3 g
Sůl
0,07 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Madagaskar Pink Pepper od Åkesson's není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Åkesson's

ÅKESSON'S patří k nejslavnějším plantážníkům světa. Již dlouhá léta se zabývají pěstování kvalitního kakaa a kakaové boby z těchto plantáží se objevují u nejednoho kvalitního výrobce čokolády. Jejich plantáže najdete na africkém ostrově Madagaskar a v Brazílii. V výrobci čokolády velmi úzce spolupracují a dodávají jim tu nejvýběrovější surovinu. Stejnou cestou se Åkesson's od roku 2009 pěčlivě věnují i výrobě své vlastní čokolády a my vám nyní konečně pár tabulek z jich dílny představíme.

Všechny čokolády od Åkesson's

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Novinka
Akesson's 55% mléčná čokoláda Brazil 60 g

Åkesson's

Brazil Fazenda Sempre Firme

55% mléčná čokoláda 60 g
139
Novinka
Bio
Akesson's 75% hořká čokoláda Madagascar Bejofo Estate Pink Pepper BIO 60 g

Åkesson's

Madagaskar Pink Pepper

75% hořká čokoláda s růžovým pepřem 60 g
139
Novinka
Bio
Akesson's 43% bílá čokoláda Madagascar Bejofo BIO 60 g

Åkesson's

Madagaskar Bejofo White

43% bílá čokoláda 60 g
139
Novinka
Bio
Akesson's 100% hořká čokoláda Madagascar Bejofo Estate BIO 60 g

Åkesson's

100% Madagaskar Bejofo Estates

100% hořká čokoláda 60 g
139
Novinka
Akesson's Z BRAZÍLIE NA MADAGASKAR degustační sada čokolád 180 g

Åkesson's

Z BRAZÍLIE NA MADAGASKAR

degustační sada 3 x 60 g
419