Prodej skončil

Amedei
CRU MADAGASKAR 72%
72% hořká čokoláda 50 g

Citrusy
Tóny
Silná
Intenzita
Tropické ovoce
Dochuť

Madagaskar patří k velmi oblíbeným kakaovým destinacím výrobců bean to bar čokolád. Místní kakao je známo svými výraznými citrusovými a ovocnými tóny, které najdete i v této tabulce od italské čokoládovny Amedei. Kakaové boby jsou velmi precizně vybírány, aby výsledná chuť čokolády byla maximálně vyvážená, a to se povedlo.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Itálie
Vyrobeno


Výrobce: Amedei, Katalogové číslo: 8017490050622 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaová  hmota, kakaové máslo, třtinový cukr. Obsah kakaa: min. 72 %. Může obsahovat stopy oříšků, mandlí a vlašských ořechů, pistácií a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2394 g
Tuky
41 g
z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
43 g
    z toho cukry
28 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
8.6 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Cru Madagaskar 72% od Amedei není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

Amedei

Italská čokoláda Amedei se na trhu objevila poprvé v roce 1998. Ve staromódní manufaktuře, kterou vedou sourozenci Cecilia a Alessio Tessieri z toskánského městečka La Rotta Pontedera nedaleko Pisy, pracuje asi 20 zaměstnanců a čokoláda se tu vyrábí starým, precizním způsobem. Možná také proto se jedná jednu z nejlepších čokolád na světě.

Nejvyšší kvalita čokolády Amedei byla dosažena složitým procesem, který začal hledáním kakaových bobů na vlastních plantážích. Amedei spravuje a vlastní plantáže ve Venezuele, kde se pěstuje původní druh Criollo, který je velmi vzácný.

Jsou používány pouze ingredience absolutně nejvyšší kvality a jsou kombinovány do perfektních celků. Kakaová hmota, třtinový cukr, mléko z horských pastvin a přírodní ovocné extrakty.

Pravidelně sbírají úspěchy na prestižní celosvětové soutěži Academy of Chocolate.

Všechny čokolády od Amedei

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST