Novinka
Šárka doporučuje
Cacaosuyo 100% Peruánský prales degustační sada 210 g

Cacaosuyo
100% PERUÁNSKÝ PRALES
degustační sada 3 x 70 g

Není skladem
Peruánské kakao
Tóny
Silná
Intenzita
100% čokoládový zážitek
Dochuť

Pokud patříte k milovníkům peruánského kakaa a ještě k tomu 100% čokolád, tak je tahle sada právě pro vás. Čeká vás gurmánský zážitek. Ochutnáte hned tři tabulky, každá je z výběrových amazonských kakaových bobů. A přesto, že jde o čokolády z jedné země, stejného procenta i výrobce, tak každá chutná úplně diametrálně jinak. Máte se na co těšit.

647
578 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma. Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokolády v sadě 100% Peruánský prales nejsou výjimkou. Najdete tam tabulky, které získaly tato ocenění a certifikáty. Konkrétní informace najdete vždy na obalu tabulky.

International Chocolate Awards – World

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Poznejte čokoládovnu

Cacaosuyo

Naši Tree to bar  čokoládovou rodinu nyní rozšiřujeme o čokoládovnu Cacaosuyo, kterou najdete nedaleko peruánského hlavního města Limy. Cacaosuyo patří ve světě čokolády mezi kakaove rockstars. Na výrobu svých tabulek používají ty nejlepší boby původních místních odrůd a díky šetrnému zpracování si čokolády ve své finální chuti ponechají, co nejvíce chuťových tónů kakaových bobů. Cacaosuyo podporují přímou spolupráci s místními farmáři a podporují tak místní zemědělství a malé farmáře.

Všechny čokolády od Cacaosuyo

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST