89
ks
Novinka
Bio
Šárka doporučuje
Chocolate Tree MINI 65% hořká čokoláda GUATEMALA LACHUA BIO 40 g

Chocolate Tree
GUATEMALA LACHUA
65% hořká čokoláda 40 g

Skladem 82 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Čokoládová bábovka
Tóny
Silná
Intenzita
Kakaová smetana
Dochuť

Máme tu jednu z novinek od Chocolate Tree, která vás rozhodně na první ochutnání, osloví svou zvláštní až téměř mléčnou sladkostí. Nejvíc nám to během degustace připomnělo čokoládovou bábovku, ke které si dáváte své oblíbené kakao. Dobrou chuť.

89
79 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Guatemala
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Chocolate Tree, Katalogové číslo: 5060315921785 Hmotnost: 40 g, 100 g = 222,50 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy ořechů a mléka. Obsah kakaa: min. 65 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2079/493 kJ/kcal
Tuky
35,1 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
20,6 g
Sacharidy
53,9 g
    z toho cukry
35 g
Vláknina
g
Bílkoviny
7,4 g
Sůl
0 g
Poznejte čokoládovnu

Chocolate Tree

Chocolate Tree je bean-to-bar čokoládovna, která si zakládá na precizním zpracování toho nejlepšího kakaa.

V roce 2009 Alaistair and Friedrike Gower založili svoji čokoládovnu ve Skotsku v Edinburghu. Velmi si zakládají na tom, aby jejich čokolády byly z těch nejlepších kakaových odrůd současnosti z Peru, Kolumbie, Venezuely a Madagaskaru. Sami osobně dohlížejí na fermentaci a sušení na jednotlivých plantážích a ladí finální chuť přímo s místními pěstiteli a farmáři.

S vášní ke své práci kakao pečlivě praží, odstraňjí slupky, melou, konšují a to vše pouze v malých várkách. V jejich portfóliu najdete vynikající čisté single origin tabulky, ale také čokolády s alternativními sladidly a rostlinnými mléčnými produkty. Za ochutnání stojí tabulky s tradičními alkoholy, jakými jsou peruánské Pisco, mexický Mezcal, rum nebo whisky.

Všechny čokolády od Chocolate Tree

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST