209
ks

Feitoria do Cacao
SOLOMAO MAKIRA
100% hořká čokoláda 50 g

Skladem 3 ks
Olivy, citrusy
Tóny
Silná
Intenzita
Citrusy, trnky
Dochuť

Šalamounovy ostrovy je seskupení šesti hlavních ostrovů a zhruba tisícovky drobných malých ostrůvků, korálových či vulkanických. V tropických lesích tu rostou vynikající kakaové boby. Tato tabulka je vyrobena z kakaa z malého ostrova Makira a Vella Lavella. V chuti této 100% tabulky najdete tóny oliv, kešu ořechů, smetany a velmi intenzivní citrusové tóny. Každý milovník 100% tabulek by tuhle rozhodně neměl vynechat.

209
182 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Šalamounovy ostrovy
Původ bobů
Portugalsko
Vyrobeno


Výrobce: Feitoria do Cacao, Katalogové číslo: 5600266139114 Hmotnost: 50 g, 100 g = 418,00 Kč

Složení

kakaové boby ze Šalamounových ostrovů. Obsah kakaa min.: 100 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2580/624 kJ/kcal
Tuky
54 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
34,7 g
Sacharidy
21,2 g
    z toho cukry
1,6 g
Vláknina
12,8 g
Bílkoviny
7 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda SOLOMAO MAKIRA od Feitoria do Cacao není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – gold

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

Všechny čokolády od Feitoria do Cacao

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Novinka
Feitoria do Cacao 45% bílá čokoláda BRANCO 50 g

Feitoria do Cacao

BRANCO

45% bílá čokoláda 50 g
189
Novinka
Feitoria do Cacao 92% hořká čokoláda COSTA RICA 50 g

Feitoria do Cacao

COSTA RICA UPALA 92%

92% hořká čokoláda 50 g
189