198
ks

Feitoria do Cacao
COSTA RICA UPALA 76%
76% hořká čokoláda 50 g

Skladem 7 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Toffee, karamel
Tóny
Silná
Intenzita
Med, dřevité tóny
Dochuť

Kakaové boby z Kostariky z oblasti Upala rostou na vulkanické půdě nedaleko hranic s Nikaraguou. Mají sladký chuťový profil s tóny toffee a mléčných karamelek a čokoláda z nich má krémovou konzistenci. Ideální je napárovat tuto čokoládu s kvalitní kávou, matcha čajem nebo kandovaným banánem.

198
177 Kč bez DPH
ks
🍫   Při objednávce nad 1500 Kč balení Original Beans knoflíků 100 g zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Kostarika
Původ bobů
Portugalsko
Vyrobeno


Výrobce: Feitoria do Cacao, Katalogové číslo: 5600266139077 Hmotnost: 50 g, 100 g = 396,00 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa min.: 76 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2432/586 kJ/kcal
Tuky
44 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26,9 g
Sacharidy
35,6 g
    z toho cukry
27,4 g
Vláknina
9,1 g
Bílkoviny
7,8 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani COSTA RICA UPALA 76% od Feitoria do Cacao není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

Všechny čokolády od Feitoria do Cacao

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST