Prodej skončil

Francois Pralus
CACAO SHOW
75% horká čokoláda 250 g

Ochutnejte horkou čokoládu, kterou Vám nabídnou jen v několika nejvyhlášenějších pařížských kavárnách.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
Willie's Cacao Peruvian Black, 100% Chulucanas čokoládový váleček 180 g

Willie's Cacao

Peruvian Black, Chulucanas 100%

100% čokoládový váleček 180 g
198
DOČASNĚ VYPRODÁNO
Willie's Cacao Venezuelan Black, 100% Rio Caribe čokoládový váleček 180 g

Willie's Cacao

Venezuelan Black, Rio Caribe 100%

100% čokoládový váleček 180 g
198

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320482 Hmotnost: 250 g

Složení

kakaový prášek (68 %), jemně drcená 75% hořká čokoláda Madagaskar (kakaové boby, cukr, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin). Obsah kakaové sušiny: min. 75 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
1873 g
Tuky
27 g
z toho nasycené mastné kyseliny
17 g
Sacharidy
23 g
    z toho cukry
9 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
18 g
Sůl
0.03 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Cacao Show od Francois Pralus není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – gold

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus