Friis-Holm
MEDAGLA SOY NICARAGUA
70% hořká čokoláda se sójovými boby 100 g

Není skladem

Nikaragujské kakaové boby, tzv. žluté ovoce „Medal“. Tato vzácná odrůda kakaa je plná intenzivních až pikantních ovocných chutí. Dokonale se snoubí s umami chutí sušených sójových bobů z Yuasy v Japonsku. Netradiční příchuť se v lahodné čokoládě jen lehce objevuje, v čokoládě je sója zamíchaná v malých kouscích a příjemně křupe.

299
267 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Nikaragua
Původ bobů
Dánsko
Vyrobeno


Výrobce: FRIIS-HOLM CHOKOLADE, Katalogové číslo: 5711806426011 Hmotnost: 100 g, 100 g = 299,00 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušená sójaMůže obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa min. 70 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2425/579 kJ/kcal
Tuky
36 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
12 g
Sacharidy
38 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
7,5 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Medagla Soy Nicaragua od Friis-Holm není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

International Chocolate Awards – European, Middle Eastern and African Bean-to-bar

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Mikkel Friis-Holm, původně šéfkuchař, zakladatel čokoládové značky Friis-Holm Chocolade, je opravdu zanícený pro svou sladkou práci. Patří mezi špičku nejlepších čokolatiérů světa.

Mikkel se k čokoládě dostal přes svá studia DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Na základě těchto znalostí si při výrobě svých tabulek pohrává s dobou fermentace, kdy nechává některé kakaové boby fermentovat kratší dobu nebo nechává kakao stejného původu a odrůdy obracet ve fermentačních boxech dvakrát a třikrát. Můžete tedy ochutnat dvě tabulky čokolády z jedné várky kakaových bobů a posoudit, do jaké míry může nepatrná změna v procesu výroby finálně ovlivnit její chuť.

Téměř každá z čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii a opravdu si je zaslouží. Pokud ochutnáte jednu, nebudete chtít nikdy přestat.

Všechny čokolády od FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 60% hořká čokoláda s boby LA DALIA NIBS 100 g

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua s boby

60% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda BARBA Nicaragua 100 g

Friis-Holm

Barba Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda JOHE Nicaragua 100g

Friis-Holm

Johe Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks



🎁 Okamžitý dárek! Kupte dárkový poukaz online na pár kliknutí