189
ks
Bio
GR 70% hořká čokoláda ESPRESSO BIO 50 g

Georgia Ramon
ESPRESSO
70% hořká čokoláda 50 g

Skladem 6 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Kakao
Tóny
Silná
Intenzita
Pražená káva
Dochuť

Tabulka čokolády, kdy je kakao přímo konšováno se zrny Arabica kávy, je ideální tabulka pro milovníky kombinace kávy a kvalitní hořké čokolády. Káva je pražena specialisty z německého Hamburku. Charakteristické espresso Il Gusto je ideální kombinace té nejkvalitnější kávy Robusty z Indie nakombinované s Arabicou z Dominikánské republiky a Brazílie v harmonii chutí kakaových bobů odrůdy Trinitario.

189
169 Kč bez DPH
ks
🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma. Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Blend
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441821053 Hmotnost: 50 g, 100 g = 378,00 Kč

Složení

kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, kávová zrna (9 %). Obsah kakaa: min. 70 %. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2260/540 kJ/kcal
Tuky
43 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25 g
Sacharidy
26 g
    z toho cukry
21 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
11 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Espresso od Georgia Ramon není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon