199
ks

Heinde & Verre
SPECULAAS
50% mléčná čokoláda s perníkovým kořením 70 g

Skladem 10 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Máslové sušenky
Tóny
Silná
Intenzita
Med, sušenky, smetana
Dochuť
199
178 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Blend
Původ bobů
Holandsko
Vyrobeno


Výrobce: Heinde & Verre, Katalogové číslo: 8719326531359 Hmotnost: 70 g, 100 g = 284,29 Kč

Složení

kakaové boby, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, speculaas mix koření, slunečnicový lecitin. Obsah kakaa: min. 50 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2368/564 kJ/kcal
Tuky
41 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25 g
Sacharidy
37 g
    z toho cukry
35 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
10 g
Sůl
0,2 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Speculaas od Heinde & Verre není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – gold

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Heinde & Verre

Představujeme vám čokoládovnu z holandského Rotterdamu Heinde & Verre. Název čokoládovny znamená „blízký & vzdálený“ a vznikl na základě myšlenky používání ingrediencí od místních holandských „blízkých“ farmářů v kombinaci s kakaovými boby ze „vzdálených“ exotických zemí. Čokoládovna si zakládá na pomalém a kvalitním zpracování surovin a jejich čokolády z grand cru kakaových bobů, tak mají přirozeně plnou chuť.

Jak sami čokolatiéři říkají: „Výroba té nejlepší čokolády je otázkou precizní práce, která vyžaduje čas a pracovní nadšení“. V továrně v Rotterdamu boby ručně přebírají a pro každý druh kakaa mají specifický pracovní a výrobní postup. Heinde & Verre čokolády odpočívají (staří) minimálně po dobu tří měsíců, získají tak komplexní chuť.

V portfoliu čokolády objevíte single origin tabulky i blendy. Single origin čokolády odhalují typický charakter jednoho použitého druhu kakaa dané plantáže. Blendy vám představí čokolády z namixovaných bobů, které mají plnou vybalancovanou chuť.

Čokoládovna používá kakao získané přímo od farmářů a na každé tabulce najdete mapu s přesným označením původu bobů. Od farmářů vykupují kakao za „férové“ ceny a podporují tak poctivý obchod a dobré pracovní podmínky, jak pro pěstitele, tak i pro jejich zaměstnance.

Ochutnat můžete čokolády z Bali, Peru nebo Brazílie. Za několik svých tabulek získali Heinde & Verre také několik světových ocenění.

Všechny čokolády od Heinde & Verre

Od farmářů vykupují kakao za „férové“ ceny a podporují tak poctivý obchod a dobré pracovní podmínky, jak pro pěstitele, tak i pro jejich zaměstnance.

Čokoládovna si zakládá na pomalém a kvalitním zpracování surovin a jejich čokolády z grand cru kakaových bobů, tak mají přirozeně plnou chuť.




Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Heinde & Verre

MYLK & MYLK

degustační sada 2 x 70 g
419
Do košíku
ks

Heinde & Verre

Dutch Original Dark

71% hořká čokoláda 70 g
199
Do košíku
ks

Heinde & Verre

Dutch Vegan mylk

52% hořká čokoláda 70 g
199
Do košíku
ks

Heinde & Verre

Floral Noble Bali DARK

71% hořká čokoláda 70 g
199
Do košíku
ks

Heinde & Verre

Vegan Noble Bali mylk

55% hořká čokoláda 70 g
199
Do košíku
ks

Heinde & Verre

Fruity Piura Peru

71% hořká čokoláda 70 g
199
Do košíku
ks

Heinde & Verre

Lush Noble Bali milk

55% mléčná čokoláda 70 g
199
Do košíku
ks
Novinka
Šárka doporučuje
Heinde & Verre 71% hořká čokoláda Zesty Venezuela 70 g
Heinde & Verre 71% hořká čokoláda Zesty Venezuela 70 g

Heinde & Verre

Zesty Venezuela

71% hořká čokoláda 70 g
199
Do košíku
ks