119
ks
Novinka
Jordi's 75% hořká čokoláda Jamaica ST. & Clarendon LIMITED 50 g

Jordi's Chocolate
JAMAICA ST. & CLARENDON
75% hořká čokoláda 50 g

Skladem 46 ks
Zemité tóny, para ořechy
Tóny
Silná
Intenzita
Koření, dřevo
Dochuť

Další LIMITKA od hradeckých Jordi's potěší každého, kdo dává v čokoládových chutích přednost těm zemitějším. V tabulce nenajdete žádné nakyslé ovocné tóny, je příjemně ořechově hřejivá, téměř krémově hladká a v dochuti můžete objevit para ořechy, koření s dřevitým podtónem. Kakao použito na tuto čokoládu je ze tří jamajských regionů - Mary, Clarendon a Hannover & Kingston. Hlavní sklizeň místního kakaa probíhá od prosince do března, fermentace a sušení se provádí centrálně, což napomáhá finální jednotné chuti kakaových bobů. Užijte si ji!

119
103 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Peru
Původ bobů
Česko
Vyrobeno


Výrobce: Jordi's chocolate, Katalogové číslo: 8594176052823 Hmotnost: 50 g, 100 g = 238,00 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 75 %. Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2494/596 kJ/kcal
Tuky
45 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
35 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
9 g
Sůl
0,06 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Jamaica ST. & Clarendon od Jordi's Chocolate není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Jordi's chocolate

V létě roku 2010 byl v Hradci Králové založen Salón čokolády – Jordi's Chocolate, pány Stejskalem a Koudelkou.

Po usilovné práci a vzdělávání sebe i zákazníků v oblasti opravdové čokolády se jim podařilo založit na počátku roku 2012 malou manufakturu na výrobu čokolády od kakaového bobu po tabulku. Od konce První republiky jsou Jordi's Chocolate v Česku první, kdo se o něco takového pokusil. Podařilo se tak alespoň trochu vrátit čas čokolády zpátky do České republiky. 

Jordi's Chocolate získali i několik prestižních mezinárodních ocenění, včetně medailí od Academy of Chocolate.

Všechny čokolády od Jordi's chocolate

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Jordi's

TRK

55% mléčná čokoláda s kozím mlékem 50 g
99

Jordi's

POP

40% bílá čokoláda s drcenými boby 50 g
99

Jordi's

HIT

53% mléčná čokoláda s drcenými boby 50 g
99

Jordi's

TMA

77% hořká čokoláda 50 g
99

Jordi's

ZAP

67% hořká čokoláda s kandovaným zázvorem a pomerančem 50g
99

Jordi's

HRK

67% hořká čokoláda s malinami 50 g
99