LÍLÁ
MADAGASKAR SAMBIRANO TSARAFANDRAY
60% mléčná čokoláda 50 g

Není skladem
Zralé třešně
Tóny
Silná
Intenzita
Červené ovoce, citrusy
Dochuť

Vysokoprocentní mléčná čokoláda od Líly vás nadchne typickou madagaskarskou chutí. Čokoláda je jemná s tóny třešní a červeného ovoce s hladkou citrusovou kyselinkou v dochuti. Užijte si ji.

119
106 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Česko
Vyrobeno

Fermentace: 5 dní v dřevěných boxech

Sušení: na slunci na betonovém podloží

Sklizeň: říjen-listopad, květen-červen



Výrobce: Lílá Čokoláda, Hmotnost: 50 g, 100 g = 238,00 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko. Obsah kakaa: min. 60 %. Může obsahovat stopy ořechů. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2505/601,2 kJ/kcal
Tuky
43 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26,1 g
Sacharidy
43,1 g
    z toho cukry
31,3 g
Vláknina
g
Bílkoviny
10,3 g
Sůl
0,1 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Madagaskar Sambirano Tsarafandray od LÍLÁ není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Lílá Čokoláda

Līlā je malou rodinnou čokoládovnou z Podkrkonoší, konkrétně ze Staré Paky. Čokoládu začali ručně vyrábět v roce 2016 pro vlastní potřebu, protože jim to přišlo zajímavé, zábavné a hlavně pro jejich chuťové buňky již zcela nezbytné. Jedná se o hru s chutí různých druhů kakaových bobů a jejich kombinací. Přístupem k celému procesu a snahou o co nejlepší výsledek vkládají do každé čokolády kousek sebe a díky tomu je chuť jejich čokolády specifická a neopakovatelná.

Všechny čokolády od Lílá Čokoláda

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Průměrné hodnocení 4. Vypočteno z 1 hodnocení
Všechna hodnocení
Jiří -
13.06.2021

Výborná hořká čokoláda.

Recenze píší jen zákazníci, kteří tento produkt zakoupili. Více informací