119
ks
V posledním týdnu zakoupilo 6 zákazníků
LÍLÁ 60% mléčná čokoláda Nikaragua 50 g

LÍLÁ
NIKARAGUA SJM SAN PEDRO ORGANIC
60% mléčná čokoláda 50 g

Skladem 15 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Tropické ovoce
Tóny
Silná
Intenzita
Termix, oříšky
Dochuť

Vysokoprocentní mléčná čokoláda z nikaragujského kakaa potěší všechny, kdo objevili kouzlo přirozeně sladkých kakaových bobů. Sladkost kakaa je to první, co vás v této tabulce osloví, následuje plná ovocná chuť s dozvukem jablečného cideru a pražených lískových ořechů.

119
103 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Česko
Vyrobeno

Fermentace: 6 dní v horizintálních bednách

Sklizeň: leden-květen, říjen-prosinec



Výrobce: Lílá Čokoláda, Hmotnost: 50 g, 100 g = 238,00 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko. Obsah kakaa: min. 60 %. Může obsahovat stopy ořechů. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2505/601,2 kJ/kcal
Tuky
43 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26,1 g
Sacharidy
43,1 g
    z toho cukry
31,3 g
Vláknina
g
Bílkoviny
10,3 g
Sůl
0,1 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Nikaragua Sjm San Pedro Organic od LÍLÁ není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Lílá Čokoláda

Līlā je malou rodinnou čokoládovnou z Podkrkonoší, konkrétně ze Staré Paky. Čokoládu začali ručně vyrábět v roce 2016 pro vlastní potřebu, protože jim to přišlo zajímavé, zábavné a hlavně pro jejich chuťové buňky již zcela nezbytné. Jedná se o hru s chutí různých druhů kakaových bobů a jejich kombinací. Přístupem k celému procesu a snahou o co nejlepší výsledek vkládají do každé čokolády kousek sebe a díky tomu je chuť jejich čokolády specifická a neopakovatelná.

Všechny čokolády od Lílá Čokoláda

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST