MIA
CANDIED ORANGE
65% hořká čokoláda s kandovanou pomerančovou kůrou 75 g

Není skladem
Citrusy
Tóny
Silná
Intenzita
Pomernač, kakao
Dochuť

Čokoládovna MIA, kterou najdete na ostrově Madagaskar, vám udělá radost svou Single Origin tabulkou s kandovaným ovocem. Milovníci této kombinace si rozhodně přijdou na své. Intenzita madagaskarské čokolády 65% je doladěna citrusovým tóny kandované pomerančové kůry.

188
168 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Madagaskar
Vyrobeno


Výrobce: MIA, Katalogové číslo: 819229020092 Hmotnost: 75 g, 100 g = 250,67 Kč

Složení

kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, kandovaná pomerančová kůra (5 %, pomerančová kůra, cukr, voda, hroznový cukr, kyselina citrónová), emulgátor: slunečnicový lecitin, pomerančový esenciální olej (<1 %). Obsah kakaa: min. 65%. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2053/491 kJ/kcal
Tuky
25,2 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
15,1 g
Sacharidy
56,2 g
    z toho cukry
35,1 g
Vláknina
6,6 g
Bílkoviny
6,6 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Candied Orange od MIA není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

MIA

Zkratka MIA znamená Made In Africa (vyrobeno v Africe) a skutečně – všechny čokolády od této značky pochází stoprocentně z Afriky. Nejen, že je na africkém kontinentu pěstováno použité kakao, ale odehrává se tam celá produkce od kakaového bobu až po zabalení tabulky do krabičky. Čokoládovna tak podporuje ekonomický růst v těch nejchudších místech na světě a dává svým pracovníkům možnost zaopatřit celé rodiny. Kromě toho jde 1 % z veškerého prodeje produktů MIA na rozvojové produkty v místech, kde málo znamená často mnoho. 

Díky tomu, že celý proces výroby probíhá na jednom místě, může MIA používat ty nejčerstvější suroviny, které k sobě dokonale padnou. Všechny kakaové boby pochází od nezávislých farmářů z údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Díky produkci pod jednou střechou může tato čokoládovna zblízka dohlížet na kvalitu a výsledkem jsou dokonalé bean-to-bar čokoládové tabulky.

Všechny čokolády od MIA