MIA
COCONUT
65% hořká čokoláda s kokosem 75 g

Není skladem
Kokos
Tóny
Střední
Intenzita
Sladkost tropického ovoce
Dochuť

Africká bean-to-bar čokoládovna MIA, kterou najdete na ostrově Madagaskar, vyrobila tabulku, která potěší nejednoho milovníka kombinace kokosu a čokolády. Chuťově bohatá 65% čokoláda s karamelizovanými plátky kokosu, v jejíž dochuti najdete tropickou sladkost.

188
168 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma. Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Madagaskar
Vyrobeno


Výrobce: MIA, Katalogové číslo: 819229020030 Hmotnost: 75 g, 100 g = 250,67 Kč

Složení

kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, kokos (5 %), emulgátor: slunečnicový lecitin. Obsah kakaa: min. 65 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2366/569 kJ/kcal
Tuky
38,9 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25,2 g
Sacharidy
43,9 g
    z toho cukry
30,7 g
Vláknina
7 g
Bílkoviny
7,3 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Coconut od MIA není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

MIA

Zkratka MIA znamená Made In Africa (vyrobeno v Africe) a skutečně – všechny čokolády od této značky pochází stoprocentně z Afriky. Nejen, že je na africkém kontinentu pěstováno použité kakao, ale odehrává se tam celá produkce od kakaového bobu až po zabalení tabulky do krabičky. Čokoládovna tak podporuje ekonomický růst v těch nejchudších místech na světě a dává svým pracovníkům možnost zaopatřit celé rodiny. Kromě toho jde 1 % z veškerého prodeje produktů MIA na rozvojové produkty v místech, kde málo znamená často mnoho. 

Díky tomu, že celý proces výroby probíhá na jednom místě, může MIA používat ty nejčerstvější suroviny, které k sobě dokonale padnou. Všechny kakaové boby pochází od nezávislých farmářů z údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Díky produkci pod jednou střechou může tato čokoládovna zblízka dohlížet na kvalitu a výsledkem jsou dokonalé bean-to-bar čokoládové tabulky.

Všechny čokolády od MIA