Prodej skončil
Bio
MILLÉSIME 55% mléčná čokoláda - MADAGASCAR SAMBIRANO LACTÉ PRALINÉ BIO 70 g

Millésime
MADAGASKAR PRALINÉ
50% mléčná čokoláda s pralinkovým krémem 70 g

Lískooříškový krém
Tóny
Silná
Intenzita
Kakaový krém
Dochuť

Tak a je tu tabulka, na kterou jste možná čekali. Další plněný kousek z Belgie, ve kterém najdete pralinkový krém z mandlí a lískových ořechů. Takový ideální čokoládový bonbon, ale placatý jako tabulka čokolády:-). Co víc si přát. Čokoláda je vyrobena z kakaa z Madagaskaru ze Sambirana.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

Bio
MILLÉSIME 74% hořká čokoláda - GUATEMALA BIO 70 g

Millésime

74% GUATEMALA - TEROIR CAHABON

74% hořká čokoláda 70 g
199
Do košíku
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Belgie
Vyrobeno


Výrobce: Millésime Chocolat, Katalogové číslo: 705632793077 Hmotnost: 70 g

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko, cukr, lískové ořechy, mandle. Obsah kakaa: min. 55 %. Může obsahovat stopy jiných ořechů. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2221.08 g
Tuky
34.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny
8.96 g
Sacharidy
44.65 g
    z toho cukry
40.33 g
Vláknina
5.75 g
Bílkoviny
10.58 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Madagaskar Praliné od Millésime není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

International Chocolate Awards – World

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Millésime Chocolat

Na čokoládovnu Millésime Chocolat narazíte na svých cestách v Belgii ve městě Lutych. Čokoládová manufaktura se specializuje na výrobu bena to bar čokolád z kakaových bobů z vybraných světových plantáží a vybrábí tabulky v malém nákladu a poctivě. Používají kakaové boby exklusivní kvality a nikdy mezi sebou nemíchají boby z různých sklizní. Čokolatiér Jean-Christophe Hubertsvou čokoládovnu založil v roce 2017.

Všechny čokolády od Millésime Chocolat

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
MILLÉSIME 74% hořká čokoláda - GUATEMALA BIO 70 g

Millésime

74% GUATEMALA - TEROIR CAHABON

74% hořká čokoláda 70 g
199
Do košíku
ks