139
ks
Limitovaná edice
Míšina čokoláda 70% hořká čokoláda PERU Piura Blanco 50 g

Míšina čokoláda
PERU PIURA BLANCO
70% hořká čokoláda 50 g

Skladem 10 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Čerstvé ovoce
Tóny
Střední
Intenzita
Sušené ovoce
Dochuť

Novinka od Míšiny čokolády z peruánského kakaa odrůdy Piura Blanco. Jemná hořká čokoláda s příjemnou ovocnou kyselinkou s citrusovými a ovocnými tóny s dochutí po sušeném ovoci a oříškách. Tabulka získala i světovou cenu na Academy of Chocolate. Užijte si ji.

139
124 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Peru
Původ bobů
Česko
Vyrobeno


Výrobce: Míšina čokoláda, Katalogové číslo: 8594204570305 Hmotnost: 50 g, 100 g = 278,00 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min.: 70 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2398/575 kJ/kcal
Tuky
43 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
35 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
8,3 g
Sůl
g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Peru Piura Blanco od Míšina čokoláda není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Great Taste Awards **

Společnost The Fine Food Guild každoročně pořádá největší světovou soutěž kvalitního jídla a pití Great Taste Awards. Logo této soutěže na obalu vašeho výrobku značí, že dostatečně nadchnul náročnou porotu, a vás tedy dozajista uspokojí.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Míšina čokoláda

Míša Dohnálková má celý život ráda čokoládu. Kamkoliv jede, kupuje čokolády a čokoládové tyčinky a zkouší nové chutě. Tato celoživotní láska ji dovedla až k výrobě vlastní čokolády. Vyrábí čokolády bean to bar, neboli hezky česky od bobu k tabulce. Je úžasné, jak můžete během tohoto procesu ovlivnit chuť čokolády. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!

V roce 2017 poslala Míša jednu tabulku Míšiny čokolády do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards 2017 a rovnou za ni dostala medaili. Její 75% tmavá čokoláda z bobů z Tanzanie vyhrála stříbrnou mezi 600 hodnocenými čokoládami z celého světa. Ve stejném roce získala bronzové ocenění v regionální soutěži International Chocolate Awards v Budapešti její 75% tmavá tabulka s pomerančem.

Od té doby sbírá prestižní čokoládová ocenění pravidelně a skvěle tak zastupuju Česko na v čokoládovém světě.

Všechny čokolády od Míšina čokoláda

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Průměrné hodnocení 5. Vypočteno z 4 hodnocení
Všechna hodnocení
Anonym -
16.12.2023

Vynikající

ZuKo -
16.02.2023

Lahodná chuť, koupila opakovaně, moje favoritka ke které se budu vracet.

ZuKo -
03.11.2022

Lahodná chuť, ovoce je tam opravdu cítit.

Dana -
26.04.2022

Moc dobra , ovocne vyrazna.

Recenze píší jen zákazníci, kteří tento produkt zakoupili. Více informací