139
ks

Original Beans
ARHUACO BUSINCHARI
82% hořká čokoláda 70 g

Skladem 27 ks
Koření, lékořice, sezam
Tóny
Silné
Tóny
Citrón, kakao, citr. tráva
Dochuť

Kombinace sladkého koření, sladkého dříví a sezamu vznikají jemně v této velmi vzácné čokoládě, vyrobené podle starých tradic Arhuaco, které jsou navrženy tak, aby udržovaly světovou přírodní harmonii.

Zvolte variantu:
139
121 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Kolumbie
Původ bobů
Švýcarsko
Vyrobeno


Výrobce: Original Beans BV, Katalogové číslo: 7610148445361 Hmotnost: 70 g, 100 g = 198,57 Kč

Složení

kakaová hmota, *raw třtinový cukr. *BIO surovina. Vegan, bezlepkový. Obsah kakaové sušiny minimálně 82 %. Může obsahovat stopy ořechů. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2402/574 kJ/kcal
Tuky
46 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
31 g
    z toho cukry
17 g
Vláknina
15 g
Bílkoviny
9 g
Sůl
0,03 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Arhuaco Businchari od Original Beans není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

Original Beans BV

Tato úspěšná čokoládovna sídlící v nizozemském Amsterdamu je založená na jednoduché myšlence: co jsme si od přírody vzali, musíme jí také vrátit. A stejnou ideu předává i svým zákazníkům: za každou zakoupenou čokoládu vysadí Original Beans jeden strom. O úspěchu této čokoládovny nemůže být pochyb – vždyť za pouhý jeden rok bylo takových stromů vysázeno přes tři miliony!

Čokoláda je vyráběna pouze z těch nejkvalitnějších odrůd kakaa pocházejících z amazonských a ekvádorských deštných pralesů, z peruánských And či z národního parku Virunga v Kongu. 

Všechny čokolády od Original Beans BV

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST