Prodej skončil

Raaka Chocolate
BLUEBERRY LEMON POPPY SEED
60% hořká čokoláda s borůvkami, citrónem a mákem i 50 g

Borůvky
Dochuť
Silná
Intenzita
Citrón, mák
Dochuť

SUPER LIMITED EDITION, čokoládová tabulka vyrobena jako experimental small batch (v extrémě malém nákladu).

Máme tu další velmi zajímavou limitovanou tabulku od brooklynské Raaka čokoládovny. V čokoládovně namíchali citrón s kakaovými boby z Tanzanie z oblasti Kakao Kamili a rozhodně vás na rozbalené tabulce ihned zaujme vír veganské bílé čokolády s borůvkami a mákem. Tohle je velká zábava! PS: chutná to jako zmrzlina!





Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
Raaka 100% hořká čokoláda Pure Cacao 50 g

Raaka Chocolate

Pure cacao 100%

100% hořká čokoláda 50 g
218

PŮVOD ČOKOLÁDY

Tanzánie
Původ bobů
USA
Vyrobeno


Výrobce: Raaka, Katalogové číslo: 662425101153 Hmotnost: 50 g

Složení

organické kakaové boby, organický třtinový cukr, organické kakaové máslo, organické borůvky,  organický kokos, organický citrón, organický slunečnicový lecitin, organický vanilkový lusk. Obsah kakaa: min. 60 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2226 g
Tuky
32 g
z toho nasycené mastné kyseliny
20 g
Sacharidy
48 g
    z toho cukry
40 g
Vláknina
12 g
Bílkoviny
8 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Blueberry Lemon Poppy seed od Raaka Chocolate není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Poznejte čokoládovnu

Raaka

Čokoládovnu Raaka najdete v New Yorku, konkrétně v Brooklynu. Největší zajímavostí této čokoládovny je proces zpracování kakaových single origin bobů, které v Raace nepraží, ale vyrábí tzv. “unrosated chocolate”. Jak sami říkají, proti pražení nic nemají, ale baví je více ovocná a zároveň autentická chuť “syrových” bobů, která vzniká právě pokud se kakaové boby neupraží. Používají kakaové boby z Tanzanie z Kokoa Kamili, Dominikánské republiky nebo Peru. A až budete v New Yorku, tak určitě nevynechejte exkurzi v této čokoládovně, stojí to za to.

Všechny čokolády od Raaka

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST