Prodej skončil

Raaka Chocolate
MANGO MOJITO
68% hořká čokoláda s mangem, mátou a limetkou 50 g

Kakao, mango
Tóny
Silná
Intenzita
Limetka, máta
Dochuť

SUPER LIMITED EDITION, čokoládová tabulka vyrobena jako experimental small batch (v extrémě malém nákladu).

Mango a Mojito je tabulka čokolády z nepraženého kakaa s lehkým ovocným nádechem po mangu a mátě, v dochuti objevíte limetku a tabulku koktejlově doplňuje vrstva třtinového cukru nasypaná na čokoládě. Na zdraví.





Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
Raaka 100% hořká čokoláda Pure Cacao 50 g

Raaka Chocolate

Pure cacao 100%

100% hořká čokoláda 50 g
218

PŮVOD ČOKOLÁDY

Tanzánie
Původ bobů
USA
Vyrobeno


Výrobce: Raaka, Katalogové číslo: 662425101153 Hmotnost: 50 g

Složení

organické kakaové boby, organický třtinový cukr, organické kakaové máslo, org. mango, org. máta, org. limetková kůra. Obsah kakaa: min. 68 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2226 g
Tuky
32 g
z toho nasycené mastné kyseliny
20 g
Sacharidy
48 g
    z toho cukry
40 g
Vláknina
12 g
Bílkoviny
8 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Mango Mojito od Raaka Chocolate není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Raaka

Čokoládovnu Raaka najdete v New Yorku, konkrétně v Brooklynu. Největší zajímavostí této čokoládovny je proces zpracování kakaových single origin bobů, které v Raace nepraží, ale vyrábí tzv. “unrosated chocolate”. Jak sami říkají, proti pražení nic nemají, ale baví je více ovocná a zároveň autentická chuť “syrových” bobů, která vzniká právě pokud se kakaové boby neupraží. Používají kakaové boby z Tanzanie z Kokoa Kamili, Dominikánské republiky nebo Peru. A až budete v New Yorku, tak určitě nevynechejte exkurzi v této čokoládovně, stojí to za to.

Všechny čokolády od Raaka

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST