Soklet
GHEE
55% mléčná čokoláda 50 g

Není skladem
Karamel, hřebíček
Tóny
Silná
Intenzita
Karamel
Dochuť

Vysokoprocentní mléčná tree-to-bar čokoláda z výtečného indického kakaa. Díky mléku se jedná o neskutečně jemnou záležitost.

158
141 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

PŮVOD ČOKOLÁDY

Indie
Původ bobů
Indie
Vyrobeno


Výrobce: Soklet, Katalogové číslo: 8906089380069 Hmotnost: 50 g, 100 g = 316,00 Kč

Složení

kakaová hmota, kakaové máslo, třtinový cukr,  sušené odstředěné mléko, ghí. Obsah kakaa: min. 55 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2113/505,1 kJ/kcal
Tuky
22,41 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
19,64 g
Sacharidy
57,44 g
    z toho cukry
19,64 g
Vláknina
g
Bílkoviny
17,98 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Ghee od Soklet není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Poznejte čokoládovnu

Soklet

Náš e-shop prodává výhradně bean-to-bar tabulky, u čokoládovny Soklet jsme ale udělali výjimku. Není totiž bean-to-bar, ale rovnou tree-to-bar, tedy od stromu po tabulku. A skutečně – kakaové boby rostou na stejném místě, na kterém je poté dva podnikaví švagři z Indie zpracovávají a balí do krabiček. Vše vzniká pod jednou střechou a takových čokolád na světě moc nenajdete. 

Tabulky skryté za nádhernými obaly se vyznačují plnou a výraznou chutí. Užijte si tuhle dokonalou indickou delikatesu.

Všechny čokolády od Soklet

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST