Prodej skončil
Nejprodávanější
Bio
Stella 60% hořká čokoláda s baobabem BIO 100 g

Stella
BAOBAB
60% hořká čokoláda 100 g

Kakao, citrusy
Tóny
Silná
Intenzita
Baobab, mango, grep
Dochuť

Z počátku lehká kyselost vám otevře výjimečnou šťavnatou ovocnou chuť plodů Baobabu. Ucítíte jemně kyselou chuť s pálivými i sladkými tóny. Zakusíte opravdu neopakovatelnou chuť plodů tohoto nádherného gigantického stromu.

Prodej skončil



Výrobce: Chocolat Stella, Katalogové číslo: 7610202281553 Hmotnost: 100 g

Složení

kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, prášek z ovoce z Baobabu (5 %), vanilka. Obsah kakaa: min. 60 %. Může obsahovat stopy mléka, lískových ořechů a  mandlí. Ingredience jsou produkty biozemědělství.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2310 g
Tuky
39 g
z toho nasycené mastné kyseliny
24 g
Sacharidy
40 g
    z toho cukry
36 g
Vláknina
10 g
Bílkoviny
6 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Baobab od Stella není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Poznejte čokoládovnu

Chocolat Stella

Historie čokoládovny Stella se začala psát v roce 1947. Roky tvrdé práce v čokoládových továrnách vyučily Waltera Müllera, aby se stal specialistou na výrobu jemné čokolády. Šel za svým snem a s manželkou Karin začali vyrábět domácí čokoládu. Jejich tabulky měly úspěch a rodinná čokoládovna se začala rozšiřovat. Dalším, kdo převzal otěže společnosti, byl starší syn Adalbert. Čokoládovna se začala orientovat na Faitrade, bio a košer čokolády.

V současnosti vede čokoládovnu vnučka Monika Müller, jako třetí generace čokolatiérů. Společnost dbá na životní prostředí – snaží se snižovat spotřebu energií při výrobě, sleduje emise CO2 a šetří pitnou vodou.

Všechny čokolády od Chocolat Stella