Prodej skončil

Stella
EKVÁDOR BEZ PŘIDANÉHO CUKRU
77% hořká čokoláda 100 g

Kakao
Tóny
Střední
Intenzita
Tropické ovoce
Dochuť

Konečně je tu plantážní čokoláda bez přidaného cukru! Hořká 77% čokoláda z bobů z Ekvádoru. Vhodná pro diabetiky i celiaky.

Prodej skončil



Výrobce: Chocolat Stella, Katalogové číslo: 7610202475310 Hmotnost: 100 g

Složení

kakaová hmota, maltitol, kakaové máslo, mléčný tuk, vanilkový extrakt. Obsah kakaa: min. 77 %. Může obsahovat lískové oříšky a mandle. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Nadměrná spotřeba může mít laxativní účinek.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2316 g
Tuky
47 g
z toho nasycené mastné kyseliny
29 g
Sacharidy
26 g
    z toho cukry
0.2 g
    z toho vícesytné alkoholy (umělá sladila)
20 g
Vláknina
13 g
Bílkoviny
9.8 g
Sůl
0.02 g
Poznejte čokoládovnu

Chocolat Stella

Historie čokoládovny Stella se začala psát v roce 1947. Roky tvrdé práce v čokoládových továrnách vyučily Waltera Müllera, aby se stal specialistou na výrobu jemné čokolády. Šel za svým snem a s manželkou Karin začali vyrábět domácí čokoládu. Jejich tabulky měly úspěch a rodinná čokoládovna se začala rozšiřovat. Dalším, kdo převzal otěže společnosti, byl starší syn Adalbert. Čokoládovna se začala orientovat na Faitrade, bio a košer čokolády.

V současnosti vede čokoládovnu vnučka Monika Müller, jako třetí generace čokolatiérů. Společnost dbá na životní prostředí – snaží se snižovat spotřebu energií při výrobě, sleduje emise CO2 a šetří pitnou vodou.

Všechny čokolády od Chocolat Stella