Prodej skončil
Nejprodávanější
Bio
Stella 92% hořká čokoláda BIO 100 g

Stella
HOŘKÁ 92%
92% hořká čokoláda 100 g

Kakao
Tóny
Silná
Intenzita
Med, kakao
Dochuť

Tmavá až temná hořká 92% čokoláda. Skutečná lahůdka pro čokoládové odborníky.

Prodej skončil



Výrobce: Chocolat Stella, Katalogové číslo: 7610202422062 Hmotnost: 100 g

Složení

kakaová hmota, kakaové máslo, třtinový cukr, vanilka. Obsah kakaa: min. 92 %. Může obsahovat mléko, lískové ořechy, mandle a arašídy. Neobsahuje lepek.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2610 g
Tuky
56 g
z toho nasycené mastné kyseliny
34 g
Sacharidy
14 g
    z toho cukry
7 g
Vláknina
14 g
Bílkoviny
11 g
Sůl
0.02 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda hořká 92% od Stella není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Poznejte čokoládovnu

Chocolat Stella

Historie čokoládovny Stella se začala psát v roce 1947. Roky tvrdé práce v čokoládových továrnách vyučily Waltera Müllera, aby se stal specialistou na výrobu jemné čokolády. Šel za svým snem a s manželkou Karin začali vyrábět domácí čokoládu. Jejich tabulky měly úspěch a rodinná čokoládovna se začala rozšiřovat. Dalším, kdo převzal otěže společnosti, byl starší syn Adalbert. Čokoládovna se začala orientovat na Faitrade, bio a košer čokolády.

V současnosti vede čokoládovnu vnučka Monika Müller, jako třetí generace čokolatiérů. Společnost dbá na životní prostředí – snaží se snižovat spotřebu energií při výrobě, sleduje emise CO2 a šetří pitnou vodou.

Všechny čokolády od Chocolat Stella