29
ks
Akce
Expirace
V posledním týdnu zakoupilo 10 zákazníků
-69% Willie's Cacao 70% hořká čokoláda San Agustin Gold - Kolumbie 50 g Další fotografie 2

Willie's Cacao
SAN AGUSTIN GOLD - KOLUMBIE
70% hořká čokoláda 50 g

Skladem více než 100 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Med
Tóny
Silná
Intenzita
Pražené ořechy
Dochuť

Akční cena, minimální trvanlivost do 13. 4. 2023 Kolumbijské zlato! Tabulka 70% čokolády vyrobená z vynikající odrůdy Trinitario, která se sklízí v oblasti San Agustin na úpatí kolumbijského masivu. Objevte v této tabulce jemné chuťové tóny medu a pražených oříšků.

95
29
25 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Kolumbie
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Willie’s Cacao Ltd, Katalogové číslo: 5060165582938 Hmotnost: 50 g, 100 g = 58,00 Kč

Složení

kakaová hmota, raw třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 70 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2287/551 kJ/kcal
Tuky
39,2 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
23,7 g
Sacharidy
36,5 g
    z toho cukry
31,5 g
Vláknina
g
Bílkoviny
7,6 g
Sůl
<0,1 g
Poznejte čokoládovnu

Willie’s Cacao Ltd

Britská čokoládovna, která má jako jedna z mála na světě pod palcem celou produkci – od vypěstování kakaovníku až po hotovou tabulku.

Specialitou jsou pak bezesporu čokolády se 100% obsahem kakaa, které majitel firmy Willie Harcourt-Cooze nadšeně propaguje jako přísadu do vaření, a to nejen do cukrovinek – sám je autorem několika úspěšných kuchařek, ve kterých představuje recepty jako např. boloňské špagety s čokoládou či čokoládové rizoto. On sám byl v roce 2008 vyhlášen čokoládovou osobností roku, v roce 2011 se pak jeho Čokoládová bible stala kuchařkou roku.

Všechny čokolády od Willie’s Cacao Ltd

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST