95
ks
Nejprodávanější
Willie's Cacao 72% hořká čokoláda Rio Caribe Gold Venezuela 50 g Další fotografie 2

Willie's Cacao
RIO CARIBE GOLD - VENEZUELA 🥰
72% hořká čokoláda 50 g

Skladem 56 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Pražené ořechy, káva
Tóny
Silná
Intenzita
Zemité tóny
Dochuť

Rio Caribe Gold 72% je jedna z našich favoritek! Kakao z venezuelské karibské oblasti Rio Caribe, vzdálené deset hodin autem od Caracasu, je jedinečnou ukázkou té nejvyšší kvality. Okouzlí Vás svojí komplexní ořechovou chutí a kávovými tóny. Viva Cacao!

95
83 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Venezuela
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Willie’s Cacao Ltd, Katalogové číslo: 5060165580415 Hmotnost: 50 g, 100 g = 190,00 Kč

Složení

kakaová hmota, raw třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 72 %. Může obsahovat stopy ořechů.

 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2230/537 kJ/kcal
Tuky
34,8 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
21,1 g
Sacharidy
41,5 g
    z toho cukry
28,2 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
9 g
Sůl
<0,1 g
Poznejte čokoládovnu

Willie’s Cacao Ltd

Britská čokoládovna, která má jako jedna z mála na světě pod palcem celou produkci – od vypěstování kakaovníku až po hotovou tabulku.

Specialitou jsou pak bezesporu čokolády se 100% obsahem kakaa, které majitel firmy Willie Harcourt-Cooze nadšeně propaguje jako přísadu do vaření, a to nejen do cukrovinek – sám je autorem několika úspěšných kuchařek, ve kterých představuje recepty jako např. boloňské špagety s čokoládou či čokoládové rizoto. On sám byl v roce 2008 vyhlášen čokoládovou osobností roku, v roce 2011 se pak jeho Čokoládová bible stala kuchařkou roku.

Všechny čokolády od Willie’s Cacao Ltd

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST