Akce
Expirace
V posledním týdnu zakoupili 4 zákazníci
-48% Willie's Cacao EXP 69% hořká čokoláda Surabaya Gold Indonésie Jáva 50 g

Willie's Cacao
SURABAYA GOLD - INDONÉSIE JÁVA
69% hořká čokoláda 50 g

Není skladem

Akční cena, minimální trvanlivost do 7. 7. 2023 Velmi specifická tabulka čokolády Surabaya Gold 69%, Vás překvapí kouřovou chutí s tóny karamelu, která je typická pro indonéské kakaové boby odrůdy Criollo. Toto kakao se sklízí v sopečné oblasti Surabaya v provincii Východní Jáva.

95
49
43 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

PŮVOD ČOKOLÁDY

Jáva
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Willie’s Cacao Ltd, Katalogové číslo: E5060165580422 Hmotnost: 50 g, 100 g = 98,00 Kč

Složení

kakaová hmota, raw třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 69 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2320/559 kJ/kcal
Tuky
38,4 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
23,1 g
Sacharidy
39,9 g
    z toho cukry
33,1 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
8,8 g
Sůl
<0,1 g
Poznejte čokoládovnu

Willie’s Cacao Ltd

Britská čokoládovna, která má jako jedna z mála na světě pod palcem celou produkci – od vypěstování kakaovníku až po hotovou tabulku.

Specialitou jsou pak bezesporu čokolády se 100% obsahem kakaa, které majitel firmy Willie Harcourt-Cooze nadšeně propaguje jako přísadu do vaření, a to nejen do cukrovinek – sám je autorem několika úspěšných kuchařek, ve kterých představuje recepty jako např. boloňské špagety s čokoládou či čokoládové rizoto. On sám byl v roce 2008 vyhlášen čokoládovou osobností roku, v roce 2011 se pak jeho Čokoládová bible stala kuchařkou roku.

Všechny čokolády od Willie’s Cacao Ltd

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST