Prodej skončil

BEAU CACAO
78% SERIAN MALAISIE
78% hořká čokoláda 55 g

Kakaový krém
Tóny
Silná
Intenzita
Zemité tóny, para ořechy
Dochuť

Tabulka čokolády exotické a komplexní chuti, ve které najdete tamarind a ořechy s kouřovou dochutí. Čokoláda při ochutnávání působí až krémovým dojmem. Dochuti také možná objevíte slad a tabák. Tabulka je vyrobena z kakaa z oblasti Serian, která je vyhlášená pěstováním durianu a dalšího exotického ovoce.



Prodej skončil



Výrobce: Beau Cacao, Katalogové číslo: 0602310981910 Hmotnost: 55 g

Složení

kakaové boby, kakaové máslo, třtinový cukr. Obsah kakaa: min. 78 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2448 g
Tuky
41.8 g
z toho nasycené mastné kyseliny
25.5 g
Sacharidy
30.9 g
    z toho cukry
27.3 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
7.2 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda 78% SERIAN MALAISIE od BEAU CACAO není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

Beau Cacao

Francouzskou bena to bar čokoládovnu Beau Cacao najdete ve městě Briançon ve francouských Alpách. Čokoládovna používá kakao z Malaysie a boby nakupuje přímo od místních farmářů. Každý bob od těchto farmářů je pečlivě sklizen, projde fermentací a následným sušením tak, aby byla zachována jeho nejčistší chuť. Beau Cacao si velmi zásadně zakládá na prezentaci finálních tabulek. Speciálně stojí za zmínku jejich krásné formičky, kdy každý kus čokolády má svou vlastní formu a uprostřed tabulky najdete úžasné logo této čokoládovny. Tabulky jsou balenydo papíru se vzorem inspirovaným textíliemi z Bornea a finálně je zabalena do recyklovaného papíru.

Všechny čokolády od Beau Cacao

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST