Prodej skončil
Bio
Chocolate Tree 40% hořká čokoláda s lískooříškovým krémem Hazelnut Gianduja BIO 80 g

Chocolate Tree
HAZELNUT GIANDUJA
40% hořká čokoláda s lísko oříškovým krémem 80 g

Lískové ořechy
Tóny
Silná
Intenzita
Krém a kakao
Dochuť

Gianduja je krém z lískových oříšků, který pochází z regionu Piedmonte v severní Itálii. Kdo ho zná a ochutnal, jistě ví, že jede o krém z těch nejlepších lískových ořechů na světě. Nyní si na něm můžete pochutnat v kombinaci s vynikající čokoládou od Chocolate Tree, která je vyrobena z výběrových peruánských kakaových z oblasti Piura.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Peru
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Chocolate Tree, Katalogové číslo: 5060315920641 Hmotnost: 80 g

Složení

lískové ořechy (30 %), kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 40 %. Může obsahovat stopy mléka. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2211 g
Tuky
42.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny
14.9 g
Sacharidy
42.6 g
    z toho cukry
31.2 g
Vláknina
11.6 g
Bílkoviny
8.4 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Hazelnut Gianduja od Chocolate Tree není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

International Chocolate Awards – British

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Chocolate Tree

Chocolate Tree je bean-to-bar čokoládovna, která si zakládá na precizním zpracování toho nejlepšího kakaa.

V roce 2009 Alaistair and Friedrike Gower založili svoji čokoládovnu ve Skotsku v Edinburghu. Velmi si zakládají na tom, aby jejich čokolády byly z těch nejlepších kakaových odrůd současnosti z Peru, Kolumbie, Venezuely a Madagaskaru. Sami osobně dohlížejí na fermentaci a sušení na jednotlivých plantážích a ladí finální chuť přímo s místními pěstiteli a farmáři.

S vášní ke své práci kakao pečlivě praží, odstraňjí slupky, melou, konšují a to vše pouze v malých várkách. V jejich portfóliu najdete vynikající čisté single origin tabulky, ale také čokolády s alternativními sladidly a rostlinnými mléčnými produkty. Za ochutnání stojí tabulky s tradičními alkoholy, jakými jsou peruánské Pisco, mexický Mezcal, rum nebo whisky.

Všechny čokolády od Chocolate Tree