Bio
Chocolate Tree 56% hořká oříšková čokoláda horká Hazelnut BIO 160 g

Chocolate Tree
HAZELNUT
56% horká oříšková čokoláda 160 g

Není skladem
Kakao
Tóny
Silná
Intenzita
Lískové ořechy
Dochuť

Spojení vynikajícího italského krému Gianduja s prémiovým kakaem z Peru udělá z vašeho hrnku horké čokolády gurmánský zážitek. Stačí přidat dvě lžičky čokolády do horkého mléka, smetany nebo vody a míchat a míchat. Na zdraví!

249
222 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

PŮVOD ČOKOLÁDY

Peru
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Chocolate Tree, Katalogové číslo: 5060315921594 Hmotnost: 160 g, 100 g = 155,63 Kč

Složení

kakaová hmota, třtinový cukr, lískové ořechy (25 %), kakaové máslo, kakaový prášek. Může obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa: min. 56 %. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2208/510 kJ/kcal
Tuky
41,6 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
16,2 g
Sacharidy
40,5 g
    z toho cukry
22,1 g
Vláknina
16,9 g
Bílkoviny
10,5 g
Sůl
0,03 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Hazelnut od Chocolate Tree není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Chocolate Tree

Chocolate Tree je bean-to-bar čokoládovna, která si zakládá na precizním zpracování toho nejlepšího kakaa.

V roce 2009 Alaistair and Friedrike Gower založili svoji čokoládovnu ve Skotsku v Edinburghu. Velmi si zakládají na tom, aby jejich čokolády byly z těch nejlepších kakaových odrůd současnosti z Peru, Kolumbie, Venezuely a Madagaskaru. Sami osobně dohlížejí na fermentaci a sušení na jednotlivých plantážích a ladí finální chuť přímo s místními pěstiteli a farmáři.

S vášní ke své práci kakao pečlivě praží, odstraňjí slupky, melou, konšují a to vše pouze v malých várkách. V jejich portfóliu najdete vynikající čisté single origin tabulky, ale také čokolády s alternativními sladidly a rostlinnými mléčnými produkty. Za ochutnání stojí tabulky s tradičními alkoholy, jakými jsou peruánské Pisco, mexický Mezcal, rum nebo whisky.

Všechny čokolády od Chocolate Tree