Novinka
Šárka doporučuje
Feitoria do Cacao degustační sada čokolád MODRÁ JE DOBRÁ 150 g Další fotografie 2

Feitoria do Cacao
MODRÁ JE DOBRÁ
degustační sada 3 x 50 g

Není skladem

Modrá je dobrá, je sada krásných portugalských čokolád od čokoládovny Feitoria do Cacao. Krabičky jsou v modrobílé barvě se vzorem tradičních portugalských dlaždic a uvnitř krabičky se skrývají tabulky s úžasným vzorem. Ochutnáte od každého druhu čokolády jednu. Bílou s azorským sušeným mlékem, mléčnou s drcenými kakaovými boby a 92% hořkou z kakaa z Kostariky. Užijte si domácí degustaci.

563
503 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokolády v sadě MODRÁ JE DOBRÁ nejsou výjimkou. Najdete tam tabulky, které získali tato ocenění a certifikáty. Konkrétní informace najdete vždy na obalu tabulky.

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

International Chocolate Awards – European, Middle Eastern and African Bean-to-bar

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

Všechny čokolády od Feitoria do Cacao