🎄 PF 2025! 🥂 Nové objednávky dopravcům i na pobočky expedujeme 2. 1. 2025, dárkové poukazy obdržíte ihned po zaplacení. 🎁
Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 64% hořká čokoláda MADAGASCAR FAST DRIED BIO 100 g

Friis-Holm
MADAGASCAR FAST DRIED
64% hořká čokoláda 100 g

Není skladem
Citrón, mousse
Tóny
Silná
Intenzita
Květiny
Dochuť

Kakao, použito na výrobu této unikátní Friis Holm čokolády, bylo při procesu sušení vystaveno přímému slunečnímu záření na extra krátkou dobu. Díky tomu je tato tabulka výrazná svou kyselostí a citrusovými tóny. Doporučujeme vyzkoušet s tabulkou MADAGASCAR 64% Slow dried.

299
267 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Dánsko
Vyrobeno


Výrobce: FRIIS-HOLM CHOKOLADE, Katalogové číslo: 5715247418017 Hmotnost: 100 g, 100 g = 299,00 Kč

Složení

kakaové boby, cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa: min. 64 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2448/585 kJ/kcal
Tuky
42 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
48 g
    z toho cukry
36 g
Vláknina
g
Bílkoviny
6 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Madagascar fast dried od Friis-Holm není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

International Chocolate Awards – European, Middle Eastern and African Bean-to-bar

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Mikkel Friis-Holm, původně šéfkuchař, zakladatel čokoládové značky Friis-Holm Chocolade, je opravdu zanícený pro svou sladkou práci. Patří mezi špičku nejlepších čokolatiérů světa.

Mikkel se k čokoládě dostal přes svá studia DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Na základě těchto znalostí si při výrobě svých tabulek pohrává s dobou fermentace, kdy nechává některé kakaové boby fermentovat kratší dobu nebo nechává kakao stejného původu a odrůdy obracet ve fermentačních boxech dvakrát a třikrát. Můžete tedy ochutnat dvě tabulky čokolády z jedné várky kakaových bobů a posoudit, do jaké míry může nepatrná změna v procesu výroby finálně ovlivnit její chuť.

Téměř každá z čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii a opravdu si je zaslouží. Pokud ochutnáte jednu, nebudete chtít nikdy přestat.

Všechny čokolády od FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Průměrné hodnocení 5. Vypočteno z 2 hodnocení
Všechna hodnocení
Petr -
16.07.2022

Tahke čokoláda je luxusní chuťový zážitek

Zuzana -
10.05.2022

Túto čokoládu som mala v balíčku so slow dried verziou. Chuťovo sa líšili, jedna z nich bola menej výrazná a ovocnejšia, no bohužiaľ si už nepamätám, ktorá. Viem ale, že obe boli ako väčšina čokolád od Friis-Holm - kvalita a istota, že nesklame. :)

Recenze píší jen zákazníci, kteří tento produkt zakoupili. Více informací
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda BARBA Nicaragua 100 g

Friis-Holm

Barba Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks