179
ks
Bio
GR 40% bílá čokoláda MALINY A RŮŽE BIO 50 g

Georgia Ramon
MALINY A RŮŽE
40% bílá čokoláda 50 g

Skladem 9 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Kakaové máslo, maliny
Tóny
Silná
Intenzita
Růžový olej
Dochuť

Perfektní sladkokyselá chuť a vůně malin je zachována, díky sušení mrazem čerstvých a zralých plodů okamžitě po sklizni. Tato chuť pak doplňuje lahodnou bílou čokoládu vyrobenou z kvalitního kakaového másla z Dominikánské republiky. Ale to by samo o sobě byla pěkná nuda. Proto je ke spojení čokolády a malin použitý speciální a velmi vzácný růžový olej z bulharských růží. Květy růží jsou ručně vybírány a z jedné tuny růží získáte jen asi 300 gramů oleje. Kvůli tomu se cena za litr tohoto vzácného a léčivého produktu může vyšplhat až na 1 milion korun. V této tabulce Georgia Ramon je ho samozřejmě jen malý zlomek, ale právě ten skvěle propojí výrazné chutě malin a bílé čokolády a vytvoří tak neopakovatelný a luxusní zážitek.

179
160 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Dominikánská republika
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441820643 Hmotnost: 50 g, 100 g = 358,00 Kč

Složení

kakaové máslo, raw třtinový cukr, sušené plnotučné mléko, sušené maliny (12 %), růžový olej (Rosa damascena), emulgátor: slunečnicový lecitin. Může obsahovat stopy ořechů a mléka. Pokud není uvedeno jinak, všechny suroviny jsou organické. Obsah kakaového másla: 40 %

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2459/587 kJ/kcal
Tuky
45 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
27 g
Sacharidy
40 g
    z toho cukry
40 g
Vláknina
g
Bílkoviny
6 g
Sůl
0,16 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Maliny a růže od Georgia Ramon není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – gold

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

International Chocolate Awards – European, Middle Eastern and African Bean-to-bar

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
GR 80% hořká čokoláda HAITI BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti hořká

80% hořká čokoláda 50 g
179
Do košíku
ks
Bio
GR 58% mléčná čokoláda HAITI BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti mléčná

58% mléčná čokoláda 50 g
179
Do košíku
ks
Bio
GR 73% hořká čokoláda BRAZÍLIE BIO 50 g

Georgia Ramon

Brazílie

73% hořká čokoláda 50g
179
Do košíku
ks