Bio
GR 73% hořká čokoláda BRAZÍLIE BIO 50 g

Georgia Ramon
BRAZÍLIE
73% hořká čokoláda 50g

Není skladem
Červené, tropické ovoce
Tóny
Střední
Intenzita
Med, rum
Dochuť

Tabulka čokolády z té největší a nejlidnatější země jižní Ameriky. Kakao použité na výrobu této tabulky je pěstováno v družstvu na východě Amazonie, která sdružuje 95 farem a zaměstnává přes 150 rodin farmářů, kteří obhospodařují 1125 hektarů kakaových plantáží s certifikací ekologického farmaření a Fairtrade. Čokoláda je z odrůdy Trinitario, s chuťovými tóny červeného ovoce, tropického ovoce, medu a rumu. Mletá byla 72 hodin.

189
169 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma. Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Brazílie
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441821237 Hmotnost: 50 g, 100 g = 378,00 Kč

Složení

kakaová hmota, raw třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 73 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka. Pokud není uvedeno jinak, všechny suroviny jsou organické. DE-ÖKO-003 Zemědělství mimo EU.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2282/545 kJ/kcal
Tuky
42 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25 g
Sacharidy
32 g
    z toho cukry
27 g
Vláknina
g
Bílkoviny
12 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Brazílie od Georgia Ramon není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
GR 44% mandlová hořká čokoláda PISTÁCIE VEGAN BIO 50 g

Georgia Ramon

Mandlová čokoláda s pistáciemi

44% hořká čokoláda 50 g
209
Do košíku
ks
Bio
GR 58% mléčná čokoláda HAITI BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti mléčná

58% mléčná čokoláda 50 g
189
Do košíku
ks