128
ks

Jordi's
STO
100% hořká čokoláda 50 g

Skladem 37 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Rum, rybíz, citrusy
Tóny
Silná
Intenzita
Pomerančová kůra, kand. ovoce
Dochuť

Stoprocentní čokoláda je vyrobena z kakaových bobů ze čtyř destinací. Základ tvoří chuťově velmi živé boby z Mexika. Skvělým partnerem je vyzrálá chuť kakaa z Grenady. Vše doladí kořenitost Bolívie a trocha zemitosti z Jamajky.

128
114 Kč bez DPH
ks
🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma. Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Blend
Původ bobů
Česko
Vyrobeno

Čokoláda je vyrobena z blendu (mixu) bobů z Jamaiky, Mexika, Bolívie a Grenady.



Výrobce: Jordi's chocolate, Katalogové číslo: 8594176050737 Hmotnost: 50 g, 100 g = 256,00 Kč

Složení

kakaové boby. Obsah kakaové sušiny: 100 %. Může obsahovat stopy ořechů, mandlí a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2653/634 kJ/kcal
Tuky
50 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
31 g
Sacharidy
31 g
    z toho cukry
g
Vláknina
g
Bílkoviny
14 g
Sůl
0,05 g
Poznejte čokoládovnu

Jordi's chocolate

V létě roku 2010 byl v Hradci Králové založen Salón čokolády – Jordi's Chocolate, pány Stejskalem a Koudelkou.

Po usilovné práci a vzdělávání sebe i zákazníků v oblasti opravdové čokolády se jim podařilo založit na počátku roku 2012 malou manufakturu na výrobu čokolády od kakaového bobu po tabulku. Od konce První republiky jsou Jordi's Chocolate v Česku první, kdo se o něco takového pokusil. Podařilo se tak alespoň trochu vrátit čas čokolády zpátky do České republiky. 

Jordi's Chocolate získali i několik prestižních mezinárodních ocenění, včetně medailí od Academy of Chocolate.

Všechny čokolády od Jordi's chocolate

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST