219
ks

LÍLÁ
MAGLAJZ
66% lískooříškový krém 140 g

Skladem 6 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Čokoládový krém
Tóny
Silná
Intenzita
Lískové ořechy
Dochuť

Milujete lískooříškové krémy? My jsme ochutnalli Maglajz od Líly a byla to láska na první lžičku. Doporučujeme na tu lžíci a nebo na opečený toust ke snídani/obědu/večeři. Užijte si ho.

219
190 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Indie
Původ bobů
Česko
Vyrobeno


Výrobce: Lílá Čokoláda, Hmotnost: 50 g, 100 g = 438,00 Kč

Složení

pražené lískové ořechy min. 66 %, kakaové máslo, třtinový cukr. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2700/645 kJ/kcal
Tuky
57,1 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
12,6 g
Sacharidy
28,5 g
    z toho cukry
18,9 g
Vláknina
g
Bílkoviny
9,6 g
Sůl
0,3 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Maglajz od LÍLÁ není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

Lílá Čokoláda

Līlā je malou rodinnou čokoládovnou z Podkrkonoší, konkrétně ze Staré Paky. Čokoládu začali ručně vyrábět v roce 2016 pro vlastní potřebu, protože jim to přišlo zajímavé, zábavné a hlavně pro jejich chuťové buňky již zcela nezbytné. Jedná se o hru s chutí různých druhů kakaových bobů a jejich kombinací. Přístupem k celému procesu a snahou o co nejlepší výsledek vkládají do každé čokolády kousek sebe a díky tomu je chuť jejich čokolády specifická a neopakovatelná.

Všechny čokolády od Lílá Čokoláda

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST