119
ks
Novinka
LÍLÁ 75% hořká čokoláda Madagaskar 50 g

LÍLÁ
MADAGASKAR SAMBIRANO TSARAFANDRAY
75% hořká čokoláda 50 g

Skladem 18 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Zralé červené ovoce
Tóny
Silná
Intenzita
Citrusy, švestky
Dochuť

Vysokoprocentní mléčná čokoláda od Líly vás nadchne typickou madagaskarskou chutí. Čokoláda je jemná s tóny třešní a červeného ovoce s hladkou citrusovou kyselinkou v dochuti. Užijte si ji.

119
103 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Česko
Vyrobeno

Fermentace: 5 dní v dřevěných boxech

Sušení: na slunci na betonovém podloží

Sklizeň: říjen-listopad, květen-červen



Výrobce: Lílá Čokoláda, Hmotnost: 50 g, 100 g = 238,00 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 75 %. Může obsahovat stopy ořechů. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2454/586,8 kJ/kcal
Tuky
40,2 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
24, 1 g
Sacharidy
45,4 g
    z toho cukry
25,7 g
Vláknina
g
Bílkoviny
10,7 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Madagaskar Sambirano Tsarafandray od LÍLÁ není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Lílá Čokoláda

Līlā je malou rodinnou čokoládovnou z Podkrkonoší, konkrétně ze Staré Paky. Čokoládu začali ručně vyrábět v roce 2016 pro vlastní potřebu, protože jim to přišlo zajímavé, zábavné a hlavně pro jejich chuťové buňky již zcela nezbytné. Jedná se o hru s chutí různých druhů kakaových bobů a jejich kombinací. Přístupem k celému procesu a snahou o co nejlepší výsledek vkládají do každé čokolády kousek sebe a díky tomu je chuť jejich čokolády specifická a neopakovatelná.

Všechny čokolády od Lílá Čokoláda

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST