Limitovaná edice
MAROU 48% mléčná čokoláda GRAND CRU DE CHOCOLAT VIETNAM 60g

MAROU
GRAND CRU DE CHOCOLAT VIETNAM
48% mléčná čokoláda 60 g

Není skladem
Kakao, smetana
Tóny
Silná
Intenzita
Citrusy, ovoce
Dochuť

JEDINEČNÁ PŘÍLEŽITOST. Máme pro vás na ochutnání jen limitované množství mléčné čokolády od Marou až z Vietnamu. Uvidíme, zda se u nás zabydlí natrvalo. Jemná čokoláda s klasickými vietnamskými tóny sušeného červeného ovoce s jemným nádechem smetany až jogurtu. Užijte si ji.

229
199 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

PŮVOD ČOKOLÁDY

Vietnam
Původ bobů
Vietnam
Vyrobeno


Výrobce: Marou, Hmotnost: 60 g, 100 g = 381,67 Kč

Složení

kakaové boby (34 %), třtinový cukr (31 %), sušené mléko (21 %), kakaové máslo ( 14 %). Obsah kakaa: min. 55 %. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2386/570 kJ/kcal
Tuky
38 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25 g
Sacharidy
49 g
    z toho cukry
36 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
10 g
Sůl
0,11 g
Poznejte čokoládovnu

Marou

Jeden ze zakladatelů čokoládovny, pan Vincent Mourou, opustil v roce 2010 svou práci vrcholového manažera v marketingu a ze San Franciska odcestoval do Vietnamu. V Saigonu se seznámil se Samuelem Marutou a jeho rodinou. Při společném kempování v džugli je napadlo, že by mohli vyrábět čokoládu. Navštívili plantáž v Ba Ria Province a vybaveni pouze mixérem, troubou a plechovými formičkami, začali v Samově kuchyni s výrobou prvních tabulek. A Marou Fraiseurs de Chocolat byla na světě.

V současné době najdete čokoládovnu Marou na okraji Saigonu. Kakaové boby praží velmi pomalu a na nízkou teplotu a používají výhradně kakaové boby z vietnamských plantáží z různých provincií. Jsou tak jedni z mála " tree to bar" čokoládoven na světě.

To co začalo jako dobrodružství pro dva snílky, můžete nyní "ochutnat" ve fromě čokoládové tabulky z těch nejlepších asijských ingrediencí.

Všechny čokolády od Marou

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
GR 42% bílá čokoláda - červená řepa a kokos VEGAN BIO 50g

Georgia Ramon

Červená řepa a kokos

42% bílá čokoláda 50 g
179
Do košíku
ks
-9% Akce
Expirace
Soklet 60% mléčná čokoláda s kokosem 50 g
Soklet 60% mléčná čokoláda s kokosem 50 g

Soklet

Kokos

60% mléčná čokoláda 50 g
169
153
Do košíku
ks
-22% Expirace
Akce
MAROU 66% hořká čokoláda s pepřem a solí 80 g

MAROU

Pepř a sůl

66% hořká čokoláda s pepřem a solí 80 g
229
179
Do košíku
ks