Prodej skončil

Raaka Chocolate
HIBISCUS CINNAMON
68% hořká čokoláda s ibiškem a skořicí 50 g

Ibišek
Tóny
Silná
Intenzita
Skořice, kokos
Dochuť

LIMITOVANÁ EDICE! Tabulka čokolády z kakaa z Dominikánské republiky je jednou ze tří tabulek čokolády z čokoládovny Raaka z New Yorku, která vznikla ve spolupráci s newyorskou botanickou zahradou.
V tabulce najdete sušené květy ibišku s lehce třešňovými tóny, který dodává čokoládě ovocnou svěžest. To v závěru chuti doladí skořice a jemný nádech vanilky. Stačí si přivonět.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
Raaka 100% hořká čokoláda Pure Cacao 50 g

Raaka Chocolate

Pure cacao 100%

100% hořká čokoláda 50 g
218

PŮVOD ČOKOLÁDY

Dominikánská republika
Původ bobů
USA
Vyrobeno


Výrobce: Raaka, Katalogové číslo: 850002567908 Hmotnost: 50 g

Složení

organické kakaové boby, organický třtinový cukr, organické kakaové máslo, organické ibiškové květy, organická skořice, organický vanilkový lusk. Obsah kakaa: min. 68 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2008 g
Tuky
32 g
z toho nasycené mastné kyseliny
20 g
Sacharidy
52 g
    z toho cukry
32 g
Vláknina
20 g
Bílkoviny
8 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Hibiscus Cinnamon od Raaka Chocolate není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Poznejte čokoládovnu

Raaka

Čokoládovnu Raaka najdete v New Yorku, konkrétně v Brooklynu. Největší zajímavostí této čokoládovny je proces zpracování kakaových single origin bobů, které v Raace nepraží, ale vyrábí tzv. “unrosated chocolate”. Jak sami říkají, proti pražení nic nemají, ale baví je více ovocná a zároveň autentická chuť “syrových” bobů, která vzniká právě pokud se kakaové boby neupraží. Používají kakaové boby z Tanzanie z Kokoa Kamili, Dominikánské republiky nebo Peru. A až budete v New Yorku, tak určitě nevynechejte exkurzi v této čokoládovně, stojí to za to.

Všechny čokolády od Raaka