Feitoria do Cacao
COLOMBIA & CAFE DA COLOMBIA
58% mléčná čokoláda s kávou 50 g

Není skladem
Smetana, kakao
Tóny
Silná
Intenzita
Sladká káva
Dochuť

Mléčná čokoláda, která dostane každého, kdo má rád sladkou kávu. Kakaové boby i káva jsou z kolumbijského regionu Huila. Krémová mléčná čokoláda se sladkými jemnými tóny chuťově krásně kontrastuje s výraznou hořkostí pražené arabiky. Tabulka má křupavou konzistenci. Káva a čokoláda v jedné tabulce.

198
177 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

PŮVOD ČOKOLÁDY

Nikaragua
Původ bobů
Portugalsko
Vyrobeno


Výrobce: Feitoria do Cacao, Katalogové číslo: 5600266139039 Hmotnost: 50 g, 100 g = 396,00 Kč

Složení

kakaové boby z Kolumbie, kakaové máslo, třtinový cukr, odstředěné a plnotučné sušené mléko, káva (Colombia Huila 100% Arabica) Obsah kakaa: min. 58 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2449/591 kJ/kcal
Tuky
46 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
29 g
Sacharidy
32,3 g
    z toho cukry
15,1 g
Vláknina
10,3 g
Bílkoviny
7,4 g
Sůl
0,03 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani COLOMBIA & CAFE DA COLOMBIA od Feitoria do Cacao není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Great Taste Awards *

Společnost The Fine Food Guild každoročně pořádá největší světovou soutěž kvalitního jídla a pití Great Taste Awards. Logo této soutěže na obalu vašeho výrobku značí, že dostatečně nadchnul náročnou porotu, a vás tedy dozajista uspokojí.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

Všechny čokolády od Feitoria do Cacao